079 - 343 67 97

Wat heb je nodig voor een goede website?

Als je naar je huidige website kijkt, waar let je dan op? Waarschijnlijk kijk je alleen maar of ie er mooi uitziet. En heel misschien vergelijk je jouw website ook nog met die van je belangrijkste concurrent. Natuurlijk vind je jouw website dan veel mooier. Maar als je nu eens écht kritisch bent, zoals je dat ook bent op de kwaliteit van je product of dienst, heb jij dan alles in huis voor een goede website?

Voor een goede website heb je het volgende nodig:

  1. Website strateeg: iemand die zich verdiept in jouw bedrijf, de markt op internet verkent, zoekwoordenanalyses opstelt en bepaalt met welke website structuur, indeling én inhoud we gaan scoren in Google, jouw concurrenten kunnen verslaan en je website nieuwe klanten gaat opleveren.
  2. Website designer: iemand die een aansprekend webdesign kan maken dat jouw onderscheidend vermogen kenmerkt en er tegelijkertijd rekening mee houdt dat je website straks op 25 verschillende browsers en apparaten ook perfect werkt.
  3. Front-end programmeur: iemand die het webdesign kan omzetten naar HTML/CSS-templates en dan ook de programmeercodes zo weet te schrijven dat Google snel kan zien waar de inhoud staat, de laadtijd van je website snel is en dat je website perfect meeschaalt op elke computer, tablet en smartphone.
  4. Back-end programmeur: iemand die de HTML/CSS-templates zo kan implementeren en configureren in het website systeem dat de online marketeer en website beheerder (de mensen zonder technische kennis) de inhoud van jouw website eenvoudig en snel kunnen beheren.
  5. CMS developer: iemand die op basis van de trends op internet in staat is om nieuwe CMS-functionaliteiten te ontwikkelen en zorgt dat de website technologie continu wordt geüpdatet aan de hand van de Google Guidelines en geldende wet- en regelgeving.
  6. Serverbeheerder: iemand die de servers waarop jouw website draait zo weet te configureren dat de bezoekers altijd een veilige, betrouwbare en supersnel ladende website krijgt gepresenteerd.
  7. Tekstschrijver: iemand die weet hoe je met teksten vindbaar kan worden in Google en tegelijkertijd weet hoe je websitebezoekers kan verleiden verder te kijken, te kiezen en te kopen.
  8. Fotograaf/videograaf: iemand die met zijn camera de juiste invalshoek weet te pakken en zorgt dat de beelden je websitebezoekers prikkelen en stimuleren over te gaan tot actie.
  9. Online marketeer: iemand die de kwaliteit van jouw website waarborgt, de inhoud bewaakt, campagnes bedenkt en uitvoert en ervoor zorgt dat je website elk jaar verder groeit en meer geld oplevert.
  10. Website beheerder: iemand die zorgt dat jouw website inhoud altijd up-to-date is, vindbaar wordt in Google en dat bezoekers het vertrouwen en de bevestiging krijgen bij jou de opdracht neer te leggen.

En nu het antwoord op de aan jou gestelde vraag: Natuurlijk heb jij niet alle ingrediënten in huis voor een goede website. Want reken maar eens uit wat het zou kosten als je al die mensen op de loonlijst zou hebben staan...

Goed nieuws, wij hebben ze wél in huis!

Ons onderscheidend vermogen is dat wij wel alle mensen in huis hebben voor een goede website. Want wij zijn, net als jij, kritisch op de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat laten we dus aan niemand anders over! Het grote voordeel is dat als jij kiest voor onze VIP-aanpak je nooit meer zelf met je website bezig hoeft te zijn en de investering die wij van je vragen gegarandeerd terug gaat verdienen.

Website Quickscan aanvragen

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan