079 - 343 67 97

Waar moet jouw website aan voldoen?

Een website in de jaren '90 was niets meer dan een HTML-pagina op een witte achtergrond met tekst en wat blauwe linkjes waar je op kon klikken. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan hier de eerste website ooit.

Website Google guidelines

Vandaag de dag moeten we echt alles uit de kast halen om met jouw website te kunnen scoren in Google en je bezoekers ervan te overtuigen dat ze voor jou moeten kiezen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website altijd voldoet aan de Google Guidelines* en geldende wet- en regelgeving.

* De Google Guidelines is het website handboek van Google. Omdat VIP Marketing deze algemene kwaliteitsrichtlijnen voor jouw website altijd volgt, blijven we er ook op technisch vlak altijd voor zorgen dat Google je website goed kan vinden, indexeren en rangschikken.

Check: Voldoet jouw website nog?

Ben je benieuwd of jouw websitebouwer wel doet wat hij heeft beloofd? Of wil je weten of je neefje wel echt zo goed is als hij beweerde? Vraag dan eerst een website quickscan aan en ontvang binnen 24 uur een ongezouten analyse terug. Helemaal gratis!

Laat je website nu checken

Wij spelen Champions League. Jij ook?

Als elk bedrijf vindbaar wil zijn in Google kan je maar beter zorgen dat je je onderscheidt in alle opzichten van hosting, technologie en marketing! Daarom heten wij VIP Marketing. Daarom doen wij al het werk aan je website. Daarom verdienen al onze klanten wél geld met hun website. Heb je de link hierboven gemist? Hieronder is nog één kans om van ons te horen of jouw website meespeelt in de Champions League.

Website Quickscan aanvragen

Waarom zou je langer wachten?

Als je ergens over twijfelt, deel het dan met ons

Direct contact

079 - 343 66 61