079 - 343 67 97

Onthulling: Dopinggebruik bij veel Nederlandse ondernemers

Een gratis website tip van Jente

In 1896 overleed de Britse wielrenner Arthur Linton, twee maanden nadat hij de race Bordeaux-Parijs had gewonnen. Hij was de eerste sporter waarvan algemeen aangenomen werd dat zijn dood het gevolg was van het gebruik van prestatieverhogende middelen.

In 1928 was het de Internationale Atletiekfederatie (IAAF) die als eerste sportorganisatie dopinggebruik officieel verbood. In 1976 werd het gebruik van anabole steroïden door het IOC verboden. Op 6 mei 1996 werd er een start gemaakt met out-of-competition-dopingcontroles van Nederlandse sporters. Ondanks het verbod en strenge controles volgde het ene dopingschandaal na het andere.

Geen sport bleef buiten schot

Iedere atletiekliefhebber kan zich de besmette 100 meter sprint van 1988 herinneren, iedere wielerliefhebber weet wie Lance Armstrong is, elke schaatser kent Claudia Pechstein en elke voetbalfan kent het dopingverhaal van Maradonna, Frank de Boer en de oogdruppels van Edgar Davids. En ja, zelfs als je van curling houdt weet je wie in 2018 werd betrapt op het gebruik van doping: Alexander Krushelnitskiy.

Seks, drugs en rock & roll

Maar wat jij waarschijnlijk nog niet wist is dat ook veel Nederlandse ondernemers zich schuldig maken aan het gebruik van verboden prestatieverhogende middelen. Toen in 2004 Google zijn opmars maakte grepen gewiekste ondernemers de kans om snel gevonden te worden op de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Ze zette hun website op een slimme URL en stampte ‘m vol met zo veel mogelijk keywords en knoopte de boel met vieze landingspagina’s aan elkaar. Wie dit toen deed in een goede markt is rijk geworden. Wie dit nu nog steeds doet is een loser.

Niemand ontkomt aan Google‘s dopingcontrole

Als je denkt dat jouw website anno nu nog steeds bovenaan in Google kan komen met keywords op besmette landingspagina's en door deel te nemen aan goedkope linkbuildingprogramma’s met verwijzingen vanaf nietszeggende blogsites uit Thailand en Pakistan. Think again. Je wordt door deze bureaus opgelicht, je verliest geld en je wordt keihard afgestraft. Je maakt je website namelijk ziek en loopt het risico om bij controle door Google voor altijd verbannen te worden uit de zoekmachine. R.I.P. website.

Je hoeft niet ziek te zijn, om beter vindbaar te worden

Is een gezonde website dan de garantie op het behalen van de nummer 1 positie in Google? Zonder dat je daarvoor verboden website doping en anabole steroïde hoeft te gebruiken? Zeker! De ondernemer die vandaag de dag duurzaam investeert in een website die inspeelt op de klantverwachting zal zegevieren op Google en de winst in zijn portemonnee zien belanden.

Toegift: Ondernemers die gezond op 1 willen komen in Google geef ik via www.QuinoaVoorJeWebsite.nl 5 gratis tips met de garantie dat we niet stiekem een verboden middel aan je toedienen.

Waarom zou je langer wachten?

Als je ergens over twijfelt, deel het dan met ons

Direct contact

079 - 343 66 61