079 - 343 67 97

Zo creëer je een beestachtig goede website

Sta jij al bovenaan de online marketing voedselketen?

Gratis website tip van Lillian

Sta jij bovenaan de online marketing voedselketen met een beestachtig goede website? Of vreet jij je wangen vol als een hamster, maar laat je intussen iedere maand tientallen leads liggen? Lees dan waarom je beter een spitsmuis of dolfijn kan zijn. Freek Vonk eat your heart out!

In welk dier herken jij jezelf?

De Struisvogel:

De struisvogel, je raadt het al, steekt zijn kop in het zand. “Ik heb al genoeg klanten”, is een veel gehoorde uitspraak. Hij vergeet dat er nog een volgend jaar komt en dat nekt hem. Want zijn concurrent investeert wél in de toekomst.

De Siamese Kempvis:

Het meest opvallende aan deze vis zijn de prachtige kleuren. Ben jij een Siamese kempvis? Dan moet jouw website vooral mooi zijn. Natuurlijk wil je een visueel aantrekkelijke site, maar dat is niet genoeg. Een mooie website zonder vindbaarheid en aanvragen kan net zo goed de prullenbak in. Jij hebt echt een nieuwe website nodig.
 

De Hamster:

De hamster krijgt tientallen, zo niet honderden warme leads per maand, maar hij doet er niks mee. Het leadoverzicht van de bedrijven die zijn website bezochten en zelfs de partijen die een offerte hebben aangevraagd, belt hij niet na. Volle hamsterwangen, maar een lege maag!
 

De Zanddollar:

De zanddollar wordt door zijn prooi niet gezien. Waar het voor de zanddollar een goede tactiek is, heeft dit voor ondernemers desastreuze gevolgen. Is jouw website vindbaar in de zee van websites? Doe de quickscan!
 

De Spin:

Miljarden spinnen op aarde. En allemaal hebben ze 8 poten. Niks bijzonders aan! Hoe weet het vrouwtje nu voor welke spin ze moet gaan? Jouw potentiële klant is al net zo verward.
 

De Blaffende Hond:

Iedereen weet dat blaffende honden niet bijten. We zien het regelmatig: ondernemers hebben de grootste uitspraken op hun website, maar  waarmaken? Ho maar! Misschien trek je klanten, maar ze blijven niet.

 

De Lama:

De lama is nooit tevreden en spuugt op alles en iedereen. De lama weet niet wat zijn Unique Selling Points zijn, welke 20% van zijn klanten voor de hoogste opbrengst zorgen en welk percentage van de websitereacties converteert tot klant.
 

Zorg dan dat je meer op dit dier gaat lijken!

De Dolfijn:

De dolfijn is een van de slimste diersoorten op aarde. Ze hebben een eigen persoonlijkheid, communiceren goed en  denken zelfs na over de toekomst! Lees hoe jouw website zo toekomst-proof als een dolfijn blijft.
 

Het Waterbeertje:

Het waterbeertje is niet moeders mooiste. Zijn mond ziet eruit alsof je er een stofzuigerslang op kunt aansluiten. Echte schoonheid zit van binnen. Zorg eerst voor gebruiksgemak, logische navigatie en conversie en ga dan voor het uiterlijk van je website!

 

De Spitsmuis:

De spitsmuis heeft in verhouding de grootste eetlust. Hij eet een aantal keer per dag zijn eigen gewicht aan voedsel. We zeggen niet dat je hebberig moet zijn, maar smeed het ijzer wanneer het heet is. Waarom wachten als je nu klanten kan scoren?

 

De Pauw:

De pauw wordt gezien en gooit op het juiste moment zijn veren in de strijd. Jij wordt gevonden in Google en bent niet bang om een mooie veer te laten vallen. Dit cadeau levert je later klanten op. Wij weten hoe je veren weggeeft.
 

De Herfstvuurspin:

Het opvallende, helderrode achterlijf van een mannetjes herfstvuurspin maakt ze zeldzaam. Ben jij als een herfstvuurspin? Dan weet je waarom je klanten voor jou kiezen. Dit is trouwens waarom onze klanten voor VIP Marketing kiezen.

De Neusaap:

Maak waar wat je zegt. Ben je een neusaap? Wees dan trots op die grote neus. De neusaap wint er vrouwtjes mee. Met een eerlijke site win jij klanten voor het leven! Hoe? Dat kan je met een gerust hart aan ons overlaten.
 

De Zilverrrug Gorilla:

De zilverrug is de leider van een gorillagroep. Hij is niet alleen sterk, maar ook slim. Hij weet wat hij kan. Hiermee houdt hij zijn vrouwtjes (lees: klanten) bij zich. Ga ook voorop en probeer net als onze klanten nieuwe dingen uit.
 

Hoe kom ik uit de rode kolom?

Nieuwsgierig geworden hoe je kunt transformeren in een dier in de groene kolom? Vul onderstaand formulier in of doe de gratis website quickscan!

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan