079 - 343 67 97

“Onze site ging van amateuristisch naar moderne leadgenerator”

André de Vries, Zon en Scherm, klant sinds 2010

Onze oude site zag er amateuristisch uit. We hadden ‘m zelf in elkaar gezet met een standaard pakket. We vonden een site toen helemaal niet belangrijk. Tegenwoordig kan je niet meer zonder websitemarketingbureau. VIP Marketing neemt de technische rompslomp voor ons uit handen en weet alles op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Nu VIP Marketing onze site heeft ingericht, merk ik dan ook dat de conversie veel hoger is. De site genereert duidelijk meer traffic en leads naar onze showroom.

Blij verrast

Ik was blij verrast met de uitstraling van onze nieuwe site. We hebben inmiddels drie nieuwe sites door VIP Marketing laten maken. Zodat we continu een moderne uitstraling behouden. Ik weet niet eens meer hoe de eerste eruit zag. Dat is alweer zo lang geleden.

Gevoel en behoefte

Ik heb voor VIP Marketing gekozen op gevoel, in combinatie met een behoefte. Die behoefte was een nieuwe site en het gevoel was gewoon goed. Ik geloofde Jente op zijn bruine ogen. Ik had gewoon een klik met hem.

Het is wel jammer dat VIP Marketing geen webshops bouwt. Ze specialiseren zich in alles rond websites, niet in iets als webshops. Ik dacht altijd dat dit hetzelfde was, maar het zijn toch echt verschillende disciplines. Jente verzorgt daarom voor ons wel de webshopmarketing, maar niet de technologie ervan. Die laatste neem ik bij een andere partij af. Wat dat betreft geeft VIP Marketing altijd eerlijk en goed advies.  

VIP Marketing houdt ons scherp

Dat ze één tarief per maand hanteren vind ik ook wel handig. En laten we de maandelijkse rapportages niet vergeten. Dat moeten ze echt blijven doen hoor, want dan kan ik mijn medewerkers weer eens lekker aan het werk zetten. Nee hoor, grapje, maar ik vind het krijgen van die rapportages echt fijn. Dan worden we weer op scherp gezet.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan