079 - 343 67 97

“Klanten komen via Google naar onze winkel”

Dennis Voorbrood, Voorbrood Meubelen, klant sinds 2011

Mensen verleiden om naar de winkel te komen is het grootste doel van de website die VIP Marketing heeft gemaakt en onderhoudt. Onze site is een heel groot onderdeel van de klandizie. Het gebeurt regelmatig dat mensen op meubels Googlen en dan meteen naar onze winkel rijden.

Makkelijk te managen

De vorige website was verouderd. We zijn nu bezig met nieuwe technieken. We hebben samen met Jente en zijn collega’s een heel systeem bedacht om informatie over producten online te zetten. De methodiek die we gebruiken is makkelijk te managen. In de toekomst willen we een facelift van de website om weer up-to-date te zijn, maar voorlopig loopt het zoals we willen.

Content en vindbaarheid

De nadruk ligt bij VIP Marketing op de content en organische vindbaarheid. Dat is voor ons ook prioriteit. Ik heb me één keer laten verleiden om Search Engine Advertising apart onder te brengen. Dat was een enorme teleurstelling. Nu laten we alles aan VIP Marketing over. 

We zijn een zakelijk huwelijk aangegaan met VIP Marketing

VIP Marketing gebruikt een op maat gemaakt CMS. We zijn op dat punt een soort zakelijk huwelijk aangegaan met ze. Dan moet je af en toe concessies doen. De samenwerking is prettig en de contacten leuk. Het is gebaseerd op vertrouwen. Meedenken is hun sterkste punt. Dat doen ze heel actief. We zijn dik tevreden met deze echtverbintenis.

Bezoek website

 

Verdien jij genoeg met je website?

Als je ergens over twijfelt, deel het dan met ons

Direct contact

079 - 343 66 61