079 - 343 67 97

“Een website onderhouden is een continu proces”

Wouter van Blitterswijk, Van Blitterswijk, klant sinds 2017

Onze site is dankzij VIP Marketing geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het aantal bezoekers is sinds onze nieuwe site dan ook duidelijk toegenomen. We verkopen technische producten, dus mensen gebruiken de site om zich te oriënteren en informeren, maar de uiteindelijke verkoop vindt altijd in de winkel plaats.

Vertrouwen

Er zijn natuurlijk veel verschillende websitebouwers, maar met VIP Marketing was er een gevoel van vertrouwen. We hebben eerst even op hun site gekeken. Daar hebben we veel goede voorbeelden kunnen zien van websites die zij maken en onderhouden. Daarna hebben we twee klanten van VIP Marketing benaderd om te vragen hoe de dienstverlening bevalt. Die verhalen waren zo positief, dat we meteen een afspraak hebben gemaakt.

VIP Marketing biedt een totaalpakket en persoonlijke aandacht

De benadering van VIP Marketing is erg prettig. Vanaf het eerste telefoongesprek al. De presentatie was erg goed en dat gaf voor ons de doorslag om met ze in zee te gaan. Het gaat er uiteindelijk om wat er wordt waargemaakt van het verhaal dat iemand schetst. We hebben afgesproken dat ze wekelijks de site optimaliseren, aanvullen en zorgen dat we goed vindbaar blijven. Dat is een continu proces. Het is heel handig dat VIP Marketing een totaalpakket biedt waardoor je niet voor verrassingen komt te staan door aanvullende nota’s.

Bakkie koffie

Het enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken is dat we vaker om de tafel kunnen zitten om te praten over wat er gedaan is aan de vindbaarheid van onze site. We krijgen maandelijks netjes een overzicht van Google Analytics. Super handig. Misschien kunnen we die momenten aangrijpen om even te overleggen wat we kunnen verbeteren aan onze site. VIP Marketing is heel sterk in persoonlijke aandacht, dus ik vertrouw erop dat dat goedkomt. We doen gewoon binnenkort weer eens een bakkie koffie samen.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan