079 - 343 67 97

“Mijn website levert geld op”

Jeffrey Pluijmers, Skillpack B.V., klant sinds 2016

Een nieuwe website laten maken is soms een lang proces. Contracten met dit soort leveranciers sluit ik altijd af voor minimaal vijf jaar. Een site heeft namelijk grote impact op een organisatie. Kijk, iedere verkoper komt langs met een iPad en een goed verhaal. En daarna moet je maar zien of het de investering waard is. Daarom is goede research belangrijk.

Meer dan een nummertje

Ik kijk in eerste instantie naar de websites die aanbieders maken. Vind ik ze mooi? Daarna kijk ik naar het bedrijf zelf. Is het een waanzinnig groot bedrijf, dan ben je niet meer dan een nummertje. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat de medewerkers snappen wat je bedoelt. Ik wil alles niet continu hoeven uitleggen. VIP Marketing heeft de juiste combinatie. Het is een klein bedrijf en de medewerkers hebben aan twee woorden genoeg.

Sfeer

Voor mij is het gevoel heel belangrijk. Is het een leuk bedrijf? Heb ik een klik? Ik weet het, dat is niet altijd de beste raadgever, maar ik vind het heel belangrijk. De sfeer bij VIP Marketing is gewoon erg goed. Het past bij ons bedrijf.

Ik geloof heilig in content marketing

Voor een goed werkende site moet je tijd maken. VIP Marketing is daarin proactief. Ze zitten me soms achter de broek aan en dat is goed. Mijn vorige website was gewoon niet netjes, amateuristisch. Voorheen gingen we uit van machines, nu denken we vanuit de klant. Ik geloof heilig in content marketing. Aan het eind van het liedje wil ik gewoon meer verkopen. Ik wil met mijn site geld verdienen. En dat lukt dankzij VIP Marketing.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan