079 - 343 67 97

“Toen we onze prachtige site zagen, ging de champagne open”

Pam van der Burg, SH Fitness Equipment, klant sinds 2012

In deze tijden kan je niet zonder een website. En die site moet met zijn tijd meegaan. Vroeger zetten we er lukraak informatie op in allerlei lettertypes. Maar vooral de communicatie met de oude beheerder was slecht. Dat moest anders, vonden we.

Gezelligheid en humor

We kwamen in contact met VIP Marketing en het klikte meteen. Ze passen qua gezelligheid en humor precies bij ons. Maar de échte reden dat we met ze in zee gingen, was toch wel die super lekkere gehaktbal bij de lunch! Alle gekheid op een stokje; ik vind het echt een hartstikke leuk bedrijf. De mensen, de inzet en alles waar ze voor staan en hoe ze dat doen. En ze zijn lekker flexibel. Daar hou ik van. Ik was vergeten dat ik naar hun kantoor zou komen voor een afspraak. Nou, dan komen ze gewoon naar jou toe. Geen probleem.

Openheid van zaken

We kunnen en mogen ook alles tegen ze zeggen. Ook als het in onze ogen niet helemaal goed is. Dat iemand zijn verantwoordelijkheid neemt, vind ik heel belangrijk. VIP Marketing doet er alles aan om eventuele problemen op te lossen.

VIP Marketing regelt alles en wij kunnen doen waar wij goed in zijn

VIP Marketing heeft ons vertrouwen echt wel gewonnen. In het begin zijn wij met alles wantrouwig. Maak het eerst maar eens waar. En dat hebben ze dubbel en dwars gedaan. We zijn met dingen als de website onderhouden niet zo sterk. We willen gewoon door kunnen werken de hele dag. Dus dan is het fijn dat VIP Marketing alles voor je regelt en je af en toe een herinnering stuurt dat je tekst moet aanleveren. Eerlijk is eerlijk, ik zou dit websitemarketingbureau aan iedereen aanraden.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan