079 - 343 67 97

“Onze site is een etalage van ons bedrijf geworden”

Eric Schulten, SchultenPrint, klant sinds 2012

Onze vorige site had alleen een contactpagina met NAW-gegevens. Een website had toentertijd totaal geen prioriteit. Ik zag het nut er wel van in, maar we hadden het zo druk met andere werkzaamheden dat het een ondergeschoven kindje bleef. Mensen vonden ons alleen op onze domeinnaam. Dat was een probleem. Als mensen je niet kunnen vinden, kunnen ze ook geen klant bij je worden.

Een goed gevoel

Ik kwam Jente van VIP Marketing tegen op de golfbaan. We hadden we het toevallig over mijn verouderde site. Hij had een goed verhaal voor een nieuwe, maar je moet nooit op één paard wedden. Je wilt weten wat er in de markt speelt, dus kijk je toch even verder. Maar eigenlijk wist ik het al: VIP Marketing moet mijn nieuwe site maken en onderhouden.

Kennis van zaken

Ik koos gewoon op basis van een klik. Het gaat om het gevoel en de kwaliteit. Ik weet dat ze kennis van zaken hebben bij VIP Marketing. Ik ben geen websitebouwer. Ik ken de materie niet. VIP Marketing weet aan iemand die er geen verstand van heeft op een simpele manier uit te leggen waar het over gaat. Gewoon, in jip-en-janneketaal.

Sterk in eenvoud

Onze vernieuwde website is een etalage van ons bedrijf geworden. Mensen kunnen via onze site heel makkelijk een vraag stellen. Dat is handig, want dan hoeven ze niet te bellen.

Maandelijkse updates zijn heel belangrijk

VIP Marketing voert iedere maand veranderingen door aan je site. Dat is prettig. Je moet er natuurlijk wel zelf tijd in stoppen. Je weet zelf het beste wat je onderscheidend vermogen is en welke veranderingen er plaatsvinden binnen je bedrijf. Hoe meer tijd en energie je in je site stopt, hoe meer je eruit haalt. De rest van het werk - het herschrijven en plaatsen van teksten, zorgen dat je gevonden wordt en de technische kant van het verhaal - doet VIP Marketing.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan