079 - 343 67 97

“Onze site is een blauwdruk van de organisatie”

Floris Holthuis, Nolet Advocaten, klant sinds 2009

In de advocatuur heb je een website nodig om jezelf vindbaar te maken. In een ideaalplaatje is deze site een blauwdruk van het soort kantoor dat je hebt. Er zijn zó veel advocatenkantoren en iedereen vindt zichzelf de beste. Het is daarom heel moeilijk om onderscheidend te blijven. Toch heeft VIP Marketing het voor elkaar gekregen dat wij in de zoekmachines altijd bovenaan staan. Dat hebben ze volgens mij gedaan door de site en de structuur ervan heel slim in te richten. Jente en zijn team kennen de markt gewoon vreselijk goed. Dat zie ik aan alles.

Vol vertrouwen

Wij hebben zelf geen kaas gegeten van online marketing en de technische kant van het bouwen van een site, dus ik vertrouw VIP Marketing volledig. Wij zijn als advocatenkantoor, met alle klantcontacten die we hebben, altijd gecharmeerd van jonge mensen met enthousiaste ideeën. Dat vinden we veel leuker dan de gevestigde orde. VIP Marketing gaf ook nog eens een gunstige prijs.

Altijd bereikbaar

Ze zijn bovendien altijd bereikbaar. Als er iets moet worden aangepast op onze site, dan wordt dat direct opgepakt. De lijntjes zijn heel kort. Je kan bellen of even een mailtje sturen en je hebt binnen no-time een reactie terug. Laatst hadden we een internetstoring. Omdat we via VoIP bellen kon niemand ons bereiken. Een bekendmaking hiervan op de site was zo geregeld door VIP Marketing.

VIP Marketing denkt actief mee over verbeteringen

Eens in de zo veel tijd komen we bij elkaar over de vloer en dan kijken we wat er beter kan. Er wordt dan heel actief meegedacht. Dat is echt heel prettig. Jente heeft mij laatst bijvoorbeeld benaderd met zijn plannen om de persoonlijke pagina’s van onze advocaten nog meer onderscheidend vermogen te geven door via een passend concept de pagina’s te highlighten. Dat vind ik een prachtig mooi plan, dus dat gaan we ook doen. 

Monitoren bezoekersaantallen

Ik zou eigenlijk niks aan hun werkwijze veranderen. Stel dat je de mogelijkheid zou hebben om in te loggen als beheerder. Dat je van dag tot dag real-time kunt zien wat je bezoekersaantallen zijn. Dat zou mooi zijn, maar daar heb ik de tijd helemaal niet voor. Bovendien zou ik er heel onrustig van worden. Daar heb je je marketeer van VIP Marketing dan voor.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan