079 - 343 67 97

“We hebben nu zoveel klanten dat we het werk bijna niet meer aankunnen”

Frank van der Leeuw, Hadi Beveiligingen, klant sinds 2011

Een website is heel belangrijk. Het is voor ons de grootste bron om klanten binnen te krijgen. Sinds VIP Marketing onze nieuwe site maakt en onderhoudt hebben wij zoveel klanten, dat we het werk bijna niet meer aankunnen. Personeel is in de beveiligingsbranche minder makkelijk te vinden dan klanten!

Updaten

Onze allereerste site was verouderd. Toen hadden we totaal geen Google-vindbaarheid. VIP Marketing heeft ondertussen al een aantal keer onze site geüpdatet. Bijvoorbeeld om ‘m aan te passen aan mobiel internet. Het is fijn dat ze ook wat betreft techniek alles weten en dat we dat aan ze kunnen overlaten. Ook het volledige beheer is een pluspunt, omdat we geen zin en tijd hebben om dat zelf te doen.

Gevoel voor de klant

De hele fase van het eerste contact leggen tot de verkoop heeft zeker wel een half jaar geduurd. Na enkele twijfels, omdat je toch een belangrijke beslissing gaat nemen, overtuigde de presentatie op het kantoor van VIP Marketing onze oud-directeur direct.

Bij VIP Marketing voelen ze de klant goed aan

Het prettigste aan de dienstverlening van VIP Marketing zijn de korte lijnen. Alles loopt soepel. Ik kan echt geen verbeterpunten aandragen, want ik ben tevreden over alles. De site wordt goed bijgehouden, zodat we in Google altijd vrij hoog blijven staan. Wij geven af en toe berichten door en die staan in een mum van tijd op de site. Ik zou VIP Marketing aanraden aan andere ondernemers, omdat VIP Marketing waarmaakt wat ze beloven. Ze hebben echt een heel tevreden klant aan mij. Het is een leuke club en ze voelen de klanten goed aan.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan