079 - 343 67 97

“VIP Marketing is áltijd bereikbaar, ook in het weekend”

Frans Mets, Frans Mets / De Bedderij, klant sinds 2013

Tegenwoordig kan je niet meer zonder site. De oude site hield ik zelf bij, dus dat was een beetje amateuristisch. We kregen wel klanten via die site, maar dat kan je niet meer vergelijken met nu. Dankzij de site die VIP Marketing voor ons heeft gemaakt, vindt het gros ons via Google. In vijf jaar tijd is er heel veel veranderd. Ik ben nu drie uur per dag bezig met mijn site en social media. Vroeger was dat drie minuten.

Altijd bereikbaar

Dat VIP Marketing altijd bereikbaar is vind ik cruciaal, want we hebben soms modellen die heel snel weer van de site moeten. Of er moet onmiddellijk iets aan de prijs veranderd worden. Jente is zelfs in het weekend bereikbaar. Dat is voor ons dus erg belangrijk.

Wij staan bovenaan in Google als er op specifieke merken wordt gezocht

Ik begrijp niks van Google Analytics. Het is eigenlijk een heel simpel ding dat meet waar de bezoekers vandaan komen. Toch moet Jente mij altijd even duidelijk maken wat er nou precies staat en wat het betekent. Daar neemt hij gelukkig altijd even de tijd voor. Het belangrijkste is natuurlijk dat wij bovenaan in Google staan als er op bepaalde merken gezocht wordt. En dat is zo!

Thuis in de materie

Om een site van een ondernemer te onderhouden moet je toch een beetje in de materie thuis zijn. In ons geval zijn dat design meubelen, slaapsystemen en complete slaapkamers van gerenommeerde merken. Ik merk dat VIP Marketing de moeite ook echt neemt om zich te in te lezen en te verdiepen in ons segment. En als er onverhoeds iets niet klopt, dan hang ik gelijk aan de telefoon. Dan wordt het direct aangepast. Ideaal!

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan