079 - 343 67 97

“We worden nu 40% vaker gevonden via Google

Bjorn Torres, Daksafe, klant sinds 2016

Onze oude site was ouderwets en statisch. Het deed niets in de vindbaarheid. Ik heb dankzij VIP Marketing nu een site waarmee we zeker 40% meer gevonden worden. Daarvoor heb je toch een site: om uit te dragen wie je bent en om vindbaar te zijn voor potentiële nieuwe relaties.

Iedereen vindt zichzelf de beste, maar wie helpt je écht met je probleem?

Het valt niet mee om de juiste bedrijven te vinden om dat voor je te doen. Iedereen heeft het ei van Columbus. Iedereen heeft de beste methodiek en de beste klantbenadering. Daar moet je altijd doorheen prikken. Dat valt niet mee.

Aansluiten op behoefte

Weet je, mensen kunnen nog zulke mooie babbels en websites hebben, maar ik kijk uiteindelijk naar wat het voor mij oplevert. Wie helpt mij met mijn problemen, zoals het up-to-date houden van mijn website. Maar ook de vindbaarheid vergroten en de techniek is heel belangrijk. VIP Marketing is op die punten als beste uit de test gekomen voor mij. Omdat zij het beste aansluiting vinden op de behoeften die ik heb.

Op de hoogte blijven

Je hebt altijd gezonde twijfels als je aan een nieuw project begint. Iemand kan zich natuurlijk mooi presenteren, maar maken ze het ook waar? De website wordt bijgehouden, dat is voor mij het allerbelangrijkste. De dingen die aangepast moeten worden zijn vrij snel doorgevoerd. Verder word ik op de hoogte gehouden van de technieken die gebruikt worden. Ik krijg ook iedere maand de Google Analytics-lijsten. Ik kijk ernaar wanneer het mij uitkomt. Als ik er actief iets mee wil, dan kan dat. Al met al een prima dienstverlening dus.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan