079 - 343 67 97

Pieter de Vogel: “Onze site wekt nieuwsgierigheid en offerteverzoeken op”

Attrans International Transport Group, klant sinds 2015

Onze site is zeer belangrijk voor onze sales- en marketingresultaten. We wekken de nieuwsgierigheid van klanten ermee. En die moet leiden tot dagelijkse offerte-aanvragen. New business. Sommige landen lopen hierin heel sterk - zoals Marokko en Duitsland - andere landen minder. Samen met VIP Marketing zijn we nu aan het uitzoeken waar dat precies aan ligt en hoe we ook de minder goed lopende landen weer sterk kunnen neerzetten.

Kennis en connecties

Onze oude site was niet meer up-to-date. We wilden deze breder trekken over Europa en koppelen aan twee andere bedrijven. Daarvoor zochten wij de juiste partij. Ik kijk daarbij niet naar wat een bedrijf doet, maar naar wat mijn eigen wensen en behoeften zijn en wat mijn bedrijf nodig heeft. Daar zoek ik vervolgens een bedrijf bij. Het is daarbij belangrijk dat een bedrijf ons van de nodige adviezen kan voorzien. VIP Marketing kwam in deze zoektocht als beste uit de bus. Vanwege hun kennis van transport en hun connectie met Evofenedex.

VIP Marketing is flexibel en sterk in meedenken

VIP Marketing is flexibel en sterk in meedenken. Ze doen hun werk goed en dat uit zich in dat ze ons regelmatig bellen voor het aanleveren van content. Dat komt niet altijd uit, omdat we zelf druk zijn en altijd met onze benen in de bagger staan. In ons vak is het dus heel moeilijk om toegewijd te zijn aan de site. Het is dan fijn als een bedrijf als VIP Marketing ontzorgt.

Niet vanzelf

Uiteraard moet je als eigenaar van een bedrijf zelf moeite doen voor je website. Het is niet zo dat je VIP Marketing aan het roer zet en alles vanzelf gaat. Bij ons was de site zo complex dat -ie niet in één keer kant-en-klaar de lucht in ging. De puntjes moeten nog op de i worden gezet. Daar moet zowel ons bedrijf als VIP Marketing continu aan werken.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan