079 - 343 67 97

Wie met de kudde meegaat zal door de stront van een ander lopen

Gratis website tips van Lillian

De tegeltjes wijsheid van Jente gaf me de inspiratie voor het geven van 10 tips voor jouw website. Met de ietwat grove doch wijze uitspraken van mijn vader als uitgangspunt. Zoals mijn ouweheer altijd zegt na het geven van wijze raad: Doe er je voordeel mee. Dankjewel pap!

Wie het kleine niet eert heeft van de crisis niets geleerd

Kun je de aanvragen uit je website bijna niet meer aan? Fijn dat het zo goed gaat met je bedrijf! Maar denk je ook vooruit? Als je pas begint wanneer je te weinig omzet draait ben je te laat.

Tip 1: Start nu vast met het binnenhalen van klanten voor de toekomst! Wat je daarvoor nodig hebt lees je hier.

3 R-en: Rust, Regelmaat en Reviews

Tip 2: Rust op de pagina zorgt dat teksten prettiger leesbaar zijn. Zorg voor genoeg witruimte, gebruik een donkere tekst op een lichte achtergrond en wees consequent in de opbouw van je pagina’s. Hoe dat eruit ziet? Bekijk voorbeelden.

Tip 3: Regelmatig content plaatsen is nog steeds dé manier om in jouw vakgebied autoriteit op Google te worden.

Tip 4: Reviews zorgen voor sociale bewijskracht. Als zij tevreden zijn, dan zal het wel goed zijn!

Je krijgt eerder een kip door het ei uit te broeden dan door het kapot te slaan

Heb je gehoord (of hierboven gelezen) dat je site het beter doet op Google door meer content? Dan ben je half op weg. Content poepen, zoals we dat bij VIP Marketing oneerbiedig noemen, heeft het tegenovergestelde effect. Sla je content dus niet dood door alles tot in den treure te herhalen, maar broed die content kip liefdevol uit.

Tip 5: Doe een zoekwoordenonderzoek, vergeet synoniemen niet en schrijf vooral relevante content.

Wie altijd met de grote kudde meegaat zal regelmatig door de stront van een ander lopen

Ken je jouw Unique Selling Points? Natuurlijk! Kan je ze ook overbrengen op een computer, tablet of telefoon? Dat is al een stuk lastiger.

Tip 6: Vertel eens aan je jonge nichtje of neefje wat je precies doet en waarom jij anders bent dan al je concurrenten. Neem dit gesprek op. Zo heb je binnen no-time vastgelegd wat jou nét even anders maakt dan de rest. En dát is de reden waarom mensen bij jou zullen kopen.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Ademen doe je automatisch, een taart bakken moet je leren. Een goede website valt in die laatste categorie. En een taart bak je ook niet met maar één ingrediënt.

Tip 7: Voor je website heb je niet alleen goede tekstschrijvers, designers en mensen met verstand van marketing en ondernemen nodig, maar ook de juiste techniek en hosting. Is jouw online marketing taart altijd zwartgeblakerd of nooit gaar genoeg? Vraag dan liever Rudolph van Veen om voor je te bakken!

Het kan vriezen, het kan dooien, maar als je op je bek gaat ben je te laat met strooien

Hoe eerder je je website serieus gaat nemen en inzet om op nummer 1 in Google te komen, hoe beter. Hoe langer jouw concurrenten werken om autoriteit in Google te worden, hoe kleiner jouw kans wordt om ze te verslaan!

Tip 8: Wacht niet langer en doe de gratis Website Quickscan.

 

Als je ‘s morgens met de kippen opstaat en overdag werkt als een paard, dan is de kans groot dat je een ezel bent

Geen tijd om je website prioriteit te geven? Natuurlijk niet! Jouw kwaliteiten liggen als ondernemer ergens anders.

Tip 9: Laat het ons gewoon doen!

Ik wil eerst zoenen voor ik genaaid word

We eindigen met een klassieker van mijn vader. Laat je niet naaien door een van de vele internetbureaus die je gouden bergen beloven. Je moet eerst zoenen!

Tip 10: Ga in gesprek, stel een paar kritische vragen en beslis dan zelf met wie je het bed deelt.

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan