079 - 343 67 97

Zijn er kansen om je website te verbeteren?

Dat is de vraag

Toen je je nieuwe website liet bouwen was je nog vol goede moed. Voor een relatief laag bedrag koos je een Wordpress-template uit, liet je je neefje die website bouwen en ging jezelf aan de slag met het inrichten van de teksten en plaatjes. Hoe moeilijk kon het zijn, toch?!

Helaas ben je nu een jaartje (of twee) verder en ervaar je toch problemen met je website:

  • Je website wordt niet gevonden in Google.
  • Je website laadt traag en is rommelig.
  • Je website werkt niet lekker op een smartphone.
  • Je website levert geen enkele aanvraag op.
  • Je website kost alleen maar geld.

Je weet helaas toch niet hoe het allemaal werkt...

Je weet dat een dynamische en groeiende website van belang is, maar om eerlijk te zijn: Je hebt al weken, eigenlijk maanden, niets meer aan je website gedaan. Je bent er nu achter gekomen dat je eigenlijk toch niet weet hoe het allemaal werkt. Laat staan dat je weet waar je de tijd vandaan moet halen.

Nu vraag je je af of je de huidige website kunt verbeteren?

Dat is inderdaad nog maar de vraag. Of je een website kunt verbeteren hangt af van de technologie achter de site, de website structuur, de pagina-indeling, de opbouw van teksten, de logische opbouw om prospects en klanten te informeren, aan te spreken, te boeien en te binden en te leiden naar aanvraagpagina's en niet in de laatste plaats of de Google Guidelines zijn gevolgd. Ja inderdaad, bij een website komt veel meer kijken dan een een mooi nieuw design. Daar weten wij echt alles van.

Wij hebben goed nieuws voor je

Je website is altijd te verbeteren! Dat is namelijk ons werk. Wij weten wat we moeten doen om een website geld te laten opleveren. En ja, daar hebben we ook de tijd voor. Want wij hebben alle mensen die nodig zijn voor het bouwen en beheren van een conversiegerichte website zelf in dienst. Benieuwd met welk strijdplan wij jouw website kunnen verbeteren?

Vraag een Website Quickscan aan

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan