SchultenPrint, online beter vindbaar dankzij VIP Marketing

Een nieuwe site & betere vindbaarheid

Eric Schulten, eigenaar SchultenPrint

Voor het derde jaar op rij maakt SchultenPrint gebruik van de diensten van VIP Marketing. Het lanceren van een nieuwe site en het creëren van een betere vindbaarheid op internet waren voor Eric Schulten, directeur/eigenaar van de digitale drukkerij die al tien jaar bestaat, reden om een maandelijks abonnement bij VIP Marketing te nemen. “Daarvoor breidt VIP Marketing de site uit, wordt de site constant up-to-date gehouden en wordt er gewerkt om de vindbaarheid van ons bedrijf op internet te verhogen.”

‘We worden gevonden op Google zonder extra te betalen.’

Online marketing met no-nonsense aanpak

Drie jaar geleden besloot Schulten om een abonnement bij VIP Marketing af te nemen. “Ik was Jente Kamphuis, de eigenaar van VIP Marketing, tegengekomen op een golftoernooi. We raakten in gesprek en er ontstond een klik. Het is een jong en dynamisch bedrijf. En wat mij vooral aansprak, was dat ze mijn taal spreken! Geen moeilijke termen en ingewikkelde uitleg, gewoon duidelijk en no-nonsense!”

Dit jaar moet het jaar zijn dat SchultenPrint er serieus mee aan de gang gaat. “In de eerste twee jaar was het een ondergeschoven kindje, want we hadden het te druk. Als je zelf niets doet, gebeurt er ook niets. Er werd mij wel steeds gevraagd om content te leveren, want anders kan VIP Marketing niets schrijven. Dit jaar richten we ons veel meer op de marketing, waarbij de site leidend is. Dat heeft inmiddels ook geresulteerd in een nieuwe site en daar gaan we nu verder op bouwen.”

Voor Schulten is vindbaarheid van groot belang, zeker met het oog op de toekomst. “Wij willen op internet gevonden worden op de punten waarop wij gevonden willen worden. Toets op Google bijvoorbeeld drukkerij en Zoetermeer in, dan komen wij bovenaan te staan. Dit wordt door VIP Marketing gerealiseerd zonder dat we daarvoor Google extra moeten betalen. En dat geldt ook voor andere facetten waarop mensen gaan zoeken.”

De nieuwe website van SchultenPrint is te vinden op www.schultenprint.nl.

Hét online marketing bureau dat geen sprookjes vertelt

Gaat u voor feiten of fictie? Stel hieronder uw vraag.

*Bedrijf
*Naam
*Telefoon
E-mail*
Reactie*