079 - 343 67 97

“VIP Marketing maakt verwachtingen waar”

Arie Put, Put Wooncomfort, klant sinds 2012

Het probleem met websitebouwers vinden, is dat iedereen een website kan maken. Die wordt dan klant-en-klaar afgeleverd. Maar dan moet ‘ie nog wel gevuld worden. En daar heb ik eerlijk gezegd geen tijd voor en geen zin in. Ik ben er ook niet zo goed in. VIP Marketing neemt die zorgen voor mij uit handen.

Goed verhaal

In die grote vijver met websitebouwers was de keuze voor VIP Marketing snel gemaakt. Ze zijn langs geweest en ik heb meteen ja gezegd. Naar mijn idee kwamen ze met een goed verhaal, zo simpel is het. In het begin had ik wel mijn twijfels, want we kenden elkaar helemaal niet. Dan is het altijd even afwachten wat het resultaat wordt. Maar ze doen wat ze zeggen. Ze hebben de verwachtingen absoluut waargemaakt.

In het begin plaatsten de contentmanagers heel proactief informatie op onze site. Daardoor klopte de inventaris op de site niet helemaal met wat ik in de zaak had staan. Met één belletje is zoiets geregeld. Vip Marketing heeft het snel en netjes opgelost.

Klanten bereiken

Het uiteindelijke doel van je website is natuurlijk dat je klanten bereikt. Ik krijg heel veel positieve feedback van klanten over mijn site. Ze vertellen regelmatig dat ze eerst online hebben gekeken en naar aanleiding daarvan fysiek langskomen. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom zijn we nu samen met VIP Marketing bezig om een vernieuwde site te maken. Om de conversie nóg hoger te krijgen.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan