079 - 343 67 97

Lillian

Online marketing manager

Lillian is afgestudeerd in de journalistiek en met dik 10 jaar werkervaring bij grote Nederlandse dagbladen een echte woordenkunstenaar. Bij VIP Marketing is zij als online marketing manager verantwoordelijk voor het waarborgen van de inhoudelijke kwaliteit van al onze websites. Zij behoudt het overzicht, stuurt de website beheerders aan en verzorgt succesvolle online campagnes.

Een website zonder échte inhoud kan het beste uitgezet worden.

Gratis website tips van Lillian

This is your captain speaking: ‘Let’s land in the ocean today!’

Moet je je voorstellen dat je in het vliegtuig zit naar Thailand en hoort: "This is your captain speaking. This plane is in perfect condition but we only have enough fuel to land in the ocean. Let's go!" Ongehoord, maar ondernemers vertonen dergelijk gedrag regelmatig. 

Bekijk meer

​‘We doen wel vrouwen maar knippen ze niet’

Slechte Slogans heeft de slechtste slogan van 2018 uitgeroepen. De winnaar: ‘We doen wel vrouwen maar knippen ze niet’ van een mannenkapper in Brabant. Lees hier wat je kunt leren van 'foute' slogans om top of mind te worden.

Bekijk meer

Zo creëer je een beestachtig goede website

Sta jij bovenaan de online marketing voedselketen met een beestachtig goede website? Of vreet jij je wangen vol als een hamster, maar laat je iedere maand tientallen leads liggen? Lees hier waarom je beter een spitsmuis of dolfijn kan zijn. Freek Vonk eat your heart out!

Bekijk meer

Wie met de kudde meegaat zal door de stront van een ander lopen

Tien tips voor het verbeteren van jouw website. Met de ietwat grove doch wijze uitspraken van Lillians vader als uitgangspunt. Zoals haar ouweheer altijd zegt na het geven van wijze raad: Doe er je voordeel mee.

Bekijk meer

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan