079 - 343 67 97

Jente

Website strateeg / online marketeer

Jente is afgestudeerd in de Bedrijfskunde met een master in Finance & Investments. Handig want zo kan hij precies uitrekenen hoeveel geld er met je website te verdienen valt. Daarnaast verdiept hij zich in jouw bedrijf, schat de kansen in en bedenkt het plan waarmee we je concurrent gaan verslaan. Winnen op internet, dat is de lol van zijn werk. En daarom begint hij er pas aan als hij het ook écht waar kan maken.

Eerst zien, dan geloven.

Gratis website tips van Jente

Je moet het niet met je neefje doen

Wie laat jij je website bouwen? Kies je dan voor dat neefje omdat hij heeft geroepen dat hij ‘handig’ is met computers? En omdat hij het bijna voor niets doet?

Bekijk meer

5 tips om gezond op 1 te komen in Google

Als je denkt dat jouw website anno nu nog steeds bovenaan in Google kan komen met keywords op besmette landingspagina's. Think again. Geef je website liever wat quinoa. 

Bekijk deze 5 tips

100 slappe smoesjes om je website niet te veranderen

Herken jij (stiekem) ook een paar smoesjes om vooral je website maar niet te hoeven veranderen?

Bekijk meer

Waar is het fout gegaan in de marketing?

Is het fout gegaan toen de pedicure zich Footcare consultant is gaan noemen? Of bij de schoonheidsspecialiste die zich profileert als Beauty Care Visionair?

Lees verder

Onthulling: Dopinggebruik bij veel Nederlandse ondernemers

Toen in 2004 Google zijn opmars maakte grepen gewiekste ondernemers de kans om snel gevonden te worden op de meest gebruikte zoekmachine ter wereld...

Bekijk meer

Kan jouw website naar Mars… Of is ie naar de Filistijnen?

Mannen komen van Mars en vrouwen niet. Een voorbeeld: Ik stel regelmatig een in mijn ogen simpele ‘ja-/nee-vraag’ aan mijn vrouw, waarop zij vervolgens een antwoord geeft dat 5 minuten in beslag neemt...

Bekijk meer

Ook jouw website kan succesvol worden

Soms vraag ik wel eens aan die gedreven ondernemers of ze ook een website hebben. “Natuurlijk!” zeggen ze dan en beginnen vaak gek lachgedrag te vertonen.

Bekijk meer

Wie mijn website leest is gek!?

De nutteloze balletjes vliegen in mijn vakgebied nog altijd in het rond op hun websites. Pffff… begrijp jij als ondernemer eigenlijk wel iets van ons vakjargon?

Bekijk meer

Verkopen via je website? Why-How-What-the-Fu#%k...?!

Scrum, Agile, Content marketing, Customer journey mapping en Inside sales. Heb je overigens al iets gedaan met Simon Sinek’s Golden Circle? En hoe sta je ervoor met Social Selling?

Bekijk meer

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan