079 - 343 67 97

“Een gestructureerde site met als kers op de taart goede vindbaarheid”

Judith van Rijn, Dierenziekenhuis Breda, klant sinds 2014

Onze oude website was niet zo gestructureerd. We werden minder gevonden en we wisten niet zo goed wat we waar moesten onderbrengen. Door VIP Marketing is er een duidelijke structuur aangebracht. Ze hebben goed inzicht in wat belangrijk is en ze weten precies wat er prominent en minder prominent getoond moet worden. Als kers op de taart is de vindbaarheid beter geworden.

Het is het waard

Natuurlijk heb je in het begin wel eens twijfels. Het bedrijf dat onze vorige site maakte kwam namelijk zijn beloftes niet na. Bij VIP Marketing voelde het een stuk beter. We hebben een klant van VIP Marketing gebeld en die gaf een positieve referentie. De offerte vonden we in eerste instantie wel wat hoog. Op het moment dat uitgelegd werd wat we ervoor krijgen, vonden we het dubbel en dwars waard.

VIP Marketing maakt onze teksten leesbaar en interessant

We hebben nu een overzichtelijke website en krijgen een stukje ontzorging. Wij schrijven een platte tekst en VIP maakt dat goed leesbaar, interessant en zoekmachinevriendelijk. Dat scheelt ons een hoop moeite en de kosten voor een tekstbureau.

Snel terugkoppeling en advies

De korte lijntjes zijn heel fijn. Ik krijg heel snel terugkoppeling op mijn mails en als ik vragen heb, krijg ik snel en goed advies. En ze denken mee. Wat mij betreft mogen ze ons zelfs nog meer achter de vodden aanzitten voor het leveren van content. De site is inmiddels goed gevuld, maar het is goed om scherp gehouden te worden. Wij hoeven over onze site en de invulling ervan niet meer na te denken. We weten dat het geregeld wordt.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan