079 - 343 67 97

“Onze website representeert ons bedrijf”

Sherif El Boushy, De Tandartsengroep, klant sinds 2011

Wij vinden een website écht heel belangrijk. Een website moet natuurlijk vindbaar zijn, maar dat is niet genoeg. We willen ook hoog in de Google ranking eindigen als mensen een tandarts in Delft en omstreken zoeken. Een site is ook de presentatie én representatie van je bedrijf. Het gaat om naamsbekendheid. Daarnaast is het belangrijk dat mensen zich direct kunnen inschrijven bij onze tandartspraktijk.

Ontzorgen

Onze oude website scoorde eigenlijk wel goed in Google, maar ik vond de service van het bedrijf dat ‘m maakte wat minder. Daarom zocht ik een andere aanbieder. De eerste indruk van VIP marketing was heel positief. Je merkt dat ze kennis van zaken hebben. Ze pakken zaken heel professioneel op.

Effectief

Het was in het begin gezamenlijk even zoeken naar de juiste uitstraling van de site. Uiteindelijk zijn we er uitgekomen en is de site én effectief én helemaal naar onze wens. We doen het nu zelfs nog beter op zoekmachines dan we al deden!

Alles of niets

Het zou goed zijn als VIP Marketing meer keuzemogelijkheden binnen hun pricing-model aanbiedt. Je hebt nu twee mogelijkheden: alles of niets. Wat het voor een kleinere onderneming wellicht wat lastig maakt. Voor ons betekent het wel dat ze werk uit handen nemen. Ze ontzorgen. Dingen worden snel opgepakt en netjes uitgevoerd. Dat stukje service vind ik heel belangrijk.

Bezoek website

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan