079 - 343 67 97

“Bezoekers kunnen dankzij onze site snel bij ons terecht”

Accountantskantoor, klant sinds 2011

We hebben een dienstverlenend bedrijf en ook nog eens in een hele specifieke markt. Dat is natuurlijk wel een andere tak van sport. Voor ons is het daarom heel belangrijk dat mensen via de site snel bij ons terecht kunnen. Daar zorgt VIP Marketing voor. Het gebeurt regelmatig dat mensen het contactformulier op onze site invullen, ons bellen of mailen naar aanleiding van het bezoeken van de site.

Garantie

Dat was acht jaar geleden wel anders. Toen we ooit met onze site begonnen was het een hele hippe. Maar na zo’n lange tijd kon het technisch natuurlijk niet meer zo goed mee, waardoor de vindbaarheid ook heel beperkt werd. We hebben toen uitgebreid onderzoek laten doen en uit alle aanbieders hebben we voor VIP Marketing gekozen. Omdat zij ons kunnen garanderen dat we op pagina 1 blijven staan als mensen zoektermen intikken die met onze branche te maken hebben.

Samen met VIP verbeteren we de site continu

Tweede doel is voldoende leads genereren. Mission accomplished. Nu zijn we samen met VIP Marketing bezig om de boel weer te refreshen.

Efficiënt

VIP Marketing luistert goed naar feedback. Wat ik een tijd geleden minder prettig vond, was dat VIP Marketing soms lange tijd geen contact opnam. Dat hebben we toen uitgesproken en daar is verbetering in gekomen. VIP Marketing is verder op veel manieren snel te bereiken. Soms is het fijn om nog even om de tafel te zitten om de personen te zien waar je mee werkt, maar er kan natuurlijk ook heel veel via de telefoon en e-mail geregeld worden.

 

Vragen of twijfels over je huidige website?

Wij vertellen geen sprookjes

Aanhef *

Direct contact

VIP Marketing is het full service website marketingbureau dat geen sprookjes vertelt. Wij doen al het werk in hosting, technologie én marketing. Zo gaat jouw website geld opleveren!

079 - 343 66 61

Website Quickscan